Wie zijn wij?

Een jonge Belgische onderneming gepassioneerd door dadels.
Onze onderneming M1 distribution heeft met Tomoor een merk geregistreerd om Saudische dadels van hoge kwaliteit te introduceren en te promoten op bestaande en nieuwe internationale markten. Hiervoor werken we samen met een toonaangevend groot Saoedisch bedrijf Tomoor Al Sharq zelf een producent, verwerker en exporteur van dadels.

Met een vestiging in de grootste  oase van dadelpalmen op aarde Al Ahsaa in het Oosten van Saoedi Arabië. Onze voornaamste doelstelling is door een gecombineerde inspanning de sociaal-culturele en commerciële waarde van de Saudische dadels over de hele wereld promoten.

In Al Ahsaa beschikken we over een state of the art productie eenheid geleid door gekwalificeerd personeel met een compleet test- en verpakkingssysteem dat gebruik maakt van de nieuwste technologie. Wij streven er om de hoogste lokale en internationale kwaliteitsnormen in stand te houden. Tomoor Al sharq  is ISO22000, ISO 9001 en  IFS  gecertificeerd en ook geaccrediteerd door (SASO) het hoogste Saoedisch kwaliteitsmerk.

Meer informatie nodig ? Neem contact op met ons !

NAAR WEBSHOP