rechtstreeks van de palmboom tot de winkelrek

Onze Belgische onderneming M1 distribution heeft met Tomoor een merk geregistreerd om Saudische dadels van hoge kwaliteit te introduceren en te promoten op bestaande en nieuwe internationale markten.

Hiervoor werken we samen met een toonaangevend Saoedisch bedrijf Tomoor Al sharq zelf een producent, verwerker en exporteur van dadels. Met een vestiging in de grootste oase van dadelpalmen op aarde Al Ahsaa in het Oosten van Saoedi Arabië. Onze voornaamste doelstelling is door een gecombineerde inspanning de sociaal-culturele en commerciele waarde van de Saudische dadels over de hele wereld populariseren.

In Al Ahsaa beschikken we over een state of the art productie eenheid geleid door gekwalificeerd personeel met compleet test- en verpakkingssysteem dat gebruik maakt van de nieuwste technologie. Ons partnerbedrijf streeft om de hoogste lokale en internationale kwaliteitsnormen in stand te houden. Tomoor Al sharq is ISO22000 en IFS gecertificeerd en ook geaccrediteerd door (SASO) het hoogste Saoedisch kwaliteitslabel.

.

De allerbeste

kwaliteit!

Onze productie eenheid in Saoedi Arabië werkt samen met internationale certificerende  organisaties die certificaties uitreikt op basis van inspecties en reviews via gespecialiseerde agentschappen.

Maatschappelijk

verantwoord

Tomoor dadels worden natuurlijk geteeld en zijn 100 % biologisch. We trachtten alleen met verpakkingsmaterialen te werken die recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn.

Sustainopreneurship

duurzaamheid

We zijn een duurzame  onderneming en ons concept van duurzaamheid richt zicht op het vergroten van zowel sociale als zakelijke waarde (Shared Value).