0
0
Subtotal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Trusted shops badge
0
0
Subtotal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Zachte dadels met knapperig spek

Recipe by TomoorCuisine: TussendoortjeDifficulty: Makkelijk
Voorbereidingstijd

15

minutes
Baktijd

20

minutes

Ingredienten

  • Verse dadels

  • Dun gesneden ontbijtspek

  • Amandelen (optioneel, voor extra vulling

  • Tandenstokers of cocktailprikkers

Bereidingswijze

  • Verwarm je oven voor op 200 graden Celsius.
  • Als je dadels met amandelen wilt maken, snijd dan elke dadel voorzichtig open en plaats een amandel in het midden van elke dadel.
  • Wikkel elk van de dadels in een stukje dun gesneden ontbijtspek. Zorg ervoor dat het spek de dadel volledig bedekt. Je kunt een tandenstoker of cocktailprikker gebruiken om het spek op zijn plaats te houden.
  • Leg de dadels met spek op een bakplaat of in een ovenschaal. Zorg ervoor dat ze niet te dicht op elkaar liggen, zodat het spek gelijkmatig kan bakken.
  • Bak de dadels in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 15-20 minuten, of tot het spek knapperig en goudbruin is.
Scroll naar boven