terugbelverzoek

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij bellen u graag voor een vrijblijvend gesprek!

Safawi Dadels

Home->Dadels->Safawi Dadels
Safawi Dadels 2017-04-25T11:12:06+00:00

De Safawi dadel

De Safawi dadel is een vochtige, zachte dadelsoort dat in Medina wordt geteeld. Safawi dadels hebben een donker zwarte kleur en bestaan uit middellange en lange vruchten. De Safawi dadel lijkt op de Ajwa dadel met betrekking tot de verfijning en smaak.

Safawi dadel is een vochtige, zachte verscheidenheid van datum fruit in Medina geteeld. Safawi dadels vruchten heeft een donker zwarte kleur en is beschikbaar in middellange en lange grootte. Het is lijkt op de Ajwa data met betrekking tot de verfijning en smaak.

De Safawi palmboom wordt gekenmerkt door zijn productiviteit en het voordeel is dat het gemakkelijk beschikbaar dan alle andere soorten data. De vraag naar de gedroogde Saudi safawi data is hoog en blijft op het vergroten als het is van hoge kwaliteit en heeft de beste voordelen voor bevordering van de gezondheid van de mens.
Deze gedroogde dadels zijn overheerlijk en zacht dat u altijd kunt genieten van de voordelen taai. Ze zijn weelderige in minerale en vitamine inhoud, naast het is nu verkrijgbaar in geschenk verpakkingen ook.

NAAR WEBSHOP