terugbelverzoek

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij bellen u graag voor een vrijblijvend gesprek!


Khodary Dadels

Home->Dadels->Khodary Dadels
Khodary Dadels 2019-01-18T10:15:46+00:00

De Khodary dadel

De Khodary dadels zijn een van de beste soorten dadels. Deze staan bekend om de versheid en sappigheid. Khodary dadels komen uit Medina, Saoedi-Arabië.

Het interessante feit van deze data is dat het rijk aan vezels en bevat ook belangrijke mineralen zoals calcium, kalium en magnesium.

Khudri datums zijn uit Saoedi-Arabië. Ze zijn zacht soorten data. Ze zijn verkrijgbaar in grote en middelgrote maten. Ze komen met gerimpelde huid en zijn in cilindrische vorm. Deze khudary data fruit zijn een van de beste soorten data. Deze zijn bekend om zijn sappig en vers kwaliteit data.Khudri datums zijn uit Medina, Saoedi-Arabië. Deze zijn bekend als Saudi Khudri data en deze ruime data zijn vol met voedingsstoffen. Het interessante feit van deze data is dat het rijk aan vezels en bevat ook belangrijke mineralen zoals calcium, kalium en magnesium.

Khudri dateert Fruit of 100 gram geeft ook koolhydraten van 75 g, voedingsvezels 8 gm, vetten en eiwitten 0.39gm 2 gram. Khudri datums zijn donkerbruin van kleur, hebben een uniforme kleur en glad. Er is een kleine vlok op de data. Het heeft een matige zoetheid en de smaak is ook leuk. Het is taai door de natuur en is niet droog.Gedroogde Khudri dateert vruchten zijn zacht en sappig data. Ze zijn heerlijk en maak de lekkerste desserts. Dit zijn Ramadan tijden moeten eten en is geschikt voor vasten hele jaar op alle andere dagen. Ze maken ook uitstekende toffee pudding en andere desserts.

NAAR WEBSHOP