De Khodary dadel

De Khodary dadels zijn een van de beste soorten dadels. Deze staan bekend om de versheid en sappigheid. Khodary dadels komen uit Medina, Saoedi-Arabië.

Het interessante feit van deze dadel is dat het rijk aan vezels is en bevat ook belangrijke mineralen zoals calcium, kalium en magnesium.

Khudri dadels zijn uit Saoedi-Arabië. Ze zijn zacht soorten dadels. Ze zijn verkrijgbaar in grote en middelgrote maten. Ze komen met gerimpelde huid en zijn in cilindrische vorm. Deze khudary dadel fruit zijn een van de beste soorten dadels. Deze zijn bekend om zijn sappig en vers kwaliteit dadels .Khudri dadels zijn uit Medina, Saoedi-Arabië. Deze zijn bekend als Saudi Khudri dadels en deze ruime dadels zijn vol met voedingsstoffen. Het interessante feit van deze dadels is dat het rijk aan vezels en bevat ook belangrijke mineralen zoals calcium, kalium en magnesium.

Khudri dadel Fruit of 100 gram geeft ook koolhydraten van 75 g, voedingsvezels 8 gm, vetten en eiwitten 0.39gm 2 gram. Khudri dadels zijn donkerbruin van kleur, hebben een uniforme kleur en glad. Er is een kleine vlok op de dadel. Het heeft een matige zoetheid en de smaak is ook leuk. Het is taai door de natuur en is niet droog. Gedroogde Khudri dadel vruchten zijn zacht en sappig. Ze zijn heerlijk en maak de lekkerste desserts. Dit zijn Ramadan tijden moeten eten en is geschikt voor vasten hele jaar op alle andere dagen. Ze maken ook uitstekende toffee pudding en andere desserts.

NAAR WEBSHOP