terugbelverzoek

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij bellen u graag voor een vrijblijvend gesprek!

Ajwa Dadels

Home->Dadels->Ajwa Dadels
Ajwa Dadels 2017-04-25T10:55:41+00:00

De Ajwa dadel

Een van de meest populaire dadels in ruwe vorm die je kunt vinden in Saoedi-Arabië is de Ajwa dadel.

De boodschapper (VZMH) heeft eens gezegd dat iedereen die zeven Ajwa data elke ochtend, zal niet worden geschaad door magie of gif op die dag, tot de avond. De boodschapper was ook aan toegevoegd dat de Ajwa datums zijn uit het paradijs. Sinds de oudheid, is het een gemeenschappelijke overtuiging onder moslims dat degenen die verbruiken Ajwa data op een dagelijkse basis mag niet worden geschaad geweest. De erfenis van de Ajwa data nog steeds aan de moderne tijd en zelfs in de huidige dagen, mensen houden dit geloof, misschien zelfs sterker.

De Saoedische Ajwa data die we pakken zijn afkomstig van Al Madina waar de beste Ajwa data bomen worden geplant om ervoor te zorgen dat we het schip van de beste kwaliteit gedroogde Ajwa datum om degenen die willen Ajwa data importeren.

De moderne wetenschap heeft aangetoond dat er vele geneeskrachtige voordelen die beschikbaar zijn in de Ajwa datums zijn. Dankzij de aanwezigheid van ijzer, magnesium, kalium, calcium, fosfor, vitamine A, vitamine B3, foliumzuur en vele andere essentiële voedingsstoffen, worden deze data effectief gebleken in het voorkomen van een aantal aandoeningen die bloedarmoede, abdominale kanker omvatten zijn, en dementie, om er maar een paar te noemen.

De aanwezigheid van magnesium in Ajwa dadels speelt een belangrijke rol in het normale functioneren van het zenuwstelsel en in energieproductie. Het is om deze reden dat regelmatige consumptie van Ajwa data laat u nooit moe te krijgen, omdat de magnesium aanwezig in de vrucht dient als een macht huis van de productie van energie en laat je actief en gezond voor een langere duur van je leven blijven. De aanwezigheid van niacine in de data helpt bij het verminderen van het cholesterolgehalte en triglyceriden in het lichaam, waardoor voorkomen kans op problemen met het hart en de algemene cardiovasculaire systeem.

Naast deze preventieve eigenschappen, Ajwa dateert fruit is ook bekend om zijn rol in het maken van de botten, huid en het gezichtsvermogen gezonder. Het is een veel gebruikt behandelingsoptie voor de behandeling van hypertensie sinds de oudheid. Omdat het helpt bij het houden van de huid gezond, vermindert de kans op pellagra, die huidtype kwaal, gewoonlijk aangeduid als dermatitis. De Ajwa dadels zijn ook bewezen zeer goed voor het hart en de algehele bloedsomloop te zijn.

NAAR WEBSHOP